lördag 19 december 2009

Lördag 19/12
Så var det dax för julfest, jag slutade klockan fyra och så skulle jag handla mat.Mina "stackars" barn måste ju ha lite och äta med, kunde ju handlat det tidigare men eftersom jag haft mycket omkring, hade jag glömt det.


Hemma duschade jag och försökte snygga till mig, skulle raka till mustaschen, slant och skar mig så det börja blöda,,skit,skit. Nåja det sluta blöda efter en stund,men fick lägga ordentligt med makeup för att dölja det.


Jag kom senare till glöggminglet, faktiskt när de var på väg till matsalen, men jag träffade min kollega och vi gick tillsammans.


Maten var supergod,potatisgratäng och fläskytterfile med rödvinssås, jag blev bjuden på snaps av min bordsgranne.


Efter maten var det iväg till nästa ställe där det var musiktävling,lotteri och kaffe och tårta.


Och DANS,,jösses vad jag dansade. Tror jag tappade 13 kilo minst.

Men kul var det.Min kollega skjutsade mig hem och tur var det för jag började få riktigt ont i foten. Väl hemma och jag tog av mig gjorde det djävulskt ont i foten..Aj, aj kunde knappt gå,,svimmade nästan av . Tänk om någon sett mig då,,en halvavklädd,halvfull tanta som ligger på golvet och vrider sig av smärta..Jösses
Jamen hallå, hur smart är jag,,min tå har gjort ont hur länge som helst och jag dansar som värsta Travolta i timmar..VAD TROR JAG??


Ikväll ska jag kolla grannens data och sedan vila och läsa lite..
Imon blir det fullt upp, baka bröd och rulla köttbullar, griljera skinkan..
Mia

1 kommentar :

  1. Jag tycker att du gjorde helt RÄTT som glömde din ömma tå och dansade för fullt! Att ha riktigt kul är viktigt, även om man får betala för det efteråt!

    SvaraRadera