söndag 6 december 2009

Söndag 6 december


Tidigt på morgonen igår bar det iväg till Jönköping, där köpcentrat A6 ligger. Lade faktiskt in en stor domkraft i bilen i fall....ja ni vet.
Jag hade två fnittriga tonårstjejer med mig,min egen dotter och hennes kompis, de skulle till skopunkten. Själv stegade jag iväg till ett större varuhus som säljer hemelektronik och sånt och fixade första julklappen. Tyvärr kan jag inte avslöja vad det är,,i fall hon läser denna blogg.
Det blev flera hundra lappar dyrare än jag tänkt,,aj aj.
Efter det var det IKEA,köpte två julklappar och EN MASSA LJUS..300 kronor ljus,,här ska bli varmt i jul.Älskar Ikeas doftljus, typ kanel och äpple,,åhh.
Efter det satt det fint med en fika, flickorna skulle prova Cafe latte, för de skulle lära sig dricka kaffe.Tyvärr var det ingen succe, jag smakade och det hade en bismak. Jag ska göra en latte till dem själv som den ska smaka. Mitt kaffe var gott i alla fall och till det tog jag en snickerskaka,,åhh va gott..


Det var skitmycket folk och när jag stod i kö i leksaksbutiken blev jag halvt svimfärdig, hade jag inte haft snickerskakan i magen hade jag säkert trillat ner.Tjejerna var ju lite "smartare" än jag för de hade lagt ytterjackan i bilen..Jag kände mig svett och klabbig,,men på väg till bilen var det skönt att ha jacka. När jag lastade in i bilen, började bilen jämte tuta,,konstigt,,jag hade inte gjort något.Tjejerna sa att det var jag men så lätt kan inte en bil tuta,,fattade inget.

Dagen avslutades med McDonalds, jag tog något så nyttigt som en Chicken Tasty, med strips och Cola Zero till. Det enda nyttiga i den var väl salladen, men gott var det.

Väl hemma och packat upp all grejer, kom grannen med sin mamma in och tjattrade en stund.Mycket trevligt. Då slank en cider eller två ner med,,NYTTIGT.

Veckan,,ja utvecklingsamtal på måndag och konsert på torsdag, och men till helgen ska jag ta det lugnt och kanske äntligen läsa ut Läckbergs bok..Seg historia.
Ha en underbar vecka

Mia

4 kommentarer :

 1. Hehe!! =) Vi är smartare ;)

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig utflykt med tjejerna!

  SvaraRadera
 3. Ja denna gången Pauline,,denna gången..

  SvaraRadera
 4. Det låter som om ni hade en mysig dag och fick en del gjort (och ätet) ;-)

  SvaraRadera