lördag 30 januari 2010

Lördag 30/1


Det har varit en jättestressig vecka, fullt upp varenda kväll tyvärr, jag har försökt motionera lite men det har inte varit 1:a prioritet. Ändå har det gått rätt så bra.
I onsdagkväll var jag på tjejträff, det bjöds på Nötfärssoppa med gräddfil och till efterrätt en helt underbar cheesecake, den måste jag bara ha receptet till. Varför är allt onyttigt så GOTT.
Hittade faktiskt en sida på nätet bara med cheesecake.
http://www.cheesecake.nu/ Fanns även med choklad i.
Där fanns jättegoda recept..

I torsdags var jag på föreläsning med Igor Ardonis, den var jättebra. Han var både rolig och mycket han sa var riktigt bra. Lite att tänka på alltså.
Igår var det så dax för nästa tjejträff eller bokträff. Vi blev bjudna på kyckling i god sås, ris och sallad, till efterrätt var det en kladdkaka med glass, Allt var mycket gott och diskussionerna var ljudliga. Det pratades så mycket och så högt att jag tror taket lyfte. En bok som rekommenderades var Snabba cash av Jens Lapidus, så jag får väl ta och läsa den. Går visst som film nu.Däremot lånade jag en bok som hette Karlstads Zoologiska som ner ser på bild längre ner.
Idag var jag och sonen och handlade, han fick följa med eftersom jag samtidigt ska handla till mor och far.Bra med lite bärhjälp då. Han blev lite trött på mig när jag ville gå in i presentverkstan och titta på ljus,,hihi, och klädaffärer var inte att tänka på.
Däremot var vi på Rusta och där hade de pocket billigt 4 för 100:- och en jag verkligen ville läsa
Spårlöst försvunnen av Linda Howard. Så en bok om D-dagen, det ska verkligen bli intressant, jag tycker det är intressant med 2:a världskriget.Det är ju heller inget vi ska glömma, den historien får ju inte upprepas.

Snart ska jag testa ett nytt recept. Kalkonwok med teriyakisås, det provbjöd det på ICA och det var riktigt gott.Dessutom lite smidigt att laga..Såsen var från Blue Dragon.
När vi var och handla råka en Lindts chokladkaka Seasalt hamna i vagnen,,grr..måste nog smaka lite...
Varför är choklad så gott..????
Ha det bra
Mia

3 kommentarer :

 1. Snabba cash har jag läst. Men inte uppföljaren.

  Är verkligen choklad såå gott??

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera