torsdag 18 maj 2017

Hett i hyllan #15

Dags för lite Hett i hyllan som Monika håller i, så här skriver hon
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?
Sophie Hannah - Ett perfekt offer.
Handling;
För tre år sedan råkade Naomi Jenkins ut för någonting som var så hemskt att hon inte sa ett ord till någon om det.
Nu har Naomi ytterligare en hemlighet: sin älskare. När Robert försvinner vet Naomi att någonting måste ha hänt honom. Men polisen är inte lika övertygad, i synnerhet som hans hustru hävdar att han inte alls är försvunnen.
Naomi är desperat. Ifall hon inte kan övertyga polisen om att Robert svävar i fara kommer hon att övertyga dem om att han utgör en fara för andra. Då blir de tvungna att leta efter honom.
Naomi har förmåga att i detalj beskriva en psykopats handlingar. Det enda hon behöver göra är att gräva upp den traumatiska händelsen ur sitt eget förflutna ...
Det låter jättebra men jag var så besviken på  Lilla hjärtat så jag läste aldrig denna.

4 kommentarer :

 1. Den boken känner jag inte till!

  SvaraRadera
 2. Åh, det är hon som stulit Agatha Christies karaktärer! Det ensamt har gjort att jag inte vill läsa henne och jag blev inte mer sugen nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte vet jag hur det gick till :)

   Radera