Sidor

söndag 15 augusti 2010

Lars Kepler - Paganinikontraktet - Ljudbok


I juni 2010 hittas generaldirektör Carl Palmcrona hängd i sin paradvåning på Östermalm. Rummet där han hänger är helt omöblerat - det finns ingenting att klättra på. Samtidigt påträffas en död kvinna på en fritidsbåt som driver runt i Stockholms skärgård. Hennes lungor är fyllda av bräckt vatten, men det finns inga spår av detta vatten på kläderna eller resten av kroppen. Hon har drunknat på en båt som fortfarande flyter.
De båda dödsfallen visar sig vara början på ett mycket skrämmande förlopp. Om inte kriminalkommissarie Joona Linna varit så envis hade gåtorna aldrig fått några svar.
Denna sommar står svensk polis inför sitt farligaste fall någonsin. Vissa kontrakt kan man inte bryta ens genom sin egen död.

Paganinikontraktet visar med eftertryck att pseudonymen Lars Kepler, som rönt exceptionell framgång med debutboken Hypnotisören, är tillbaka i full kraft.Kopierat ur Bokus

Hypnotisören var bra men den här är ännu bättre. Den är ruskigt spännande, man får kalla kårar efter ryggraden.Bland det bästa jag läst på sista tiden.. Jag skulle kunna tänka mig att det här blir en bra film, kunde se det framför mig hela tiden.Man får ju hoppas det kommer en del 3.
BETYG:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar