Sidor

onsdag 31 juli 2013

Sofie Sarenbrant - Andra andningen - Ljudbok

Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända.

Det är den första juni men det är kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält men hans liv går inte att rädda.

Kriminalpolisen Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet och Emma rycker in. Det är ingen tvekan om att kvinnan bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när i sådana fall dyker nästa offer upp?  Hämtat från Bokus

Sofie går från Spa-hotell ut i Marathon spåret, borde det inte vara tvärtom. Det är väl efter Marathon man behöver Spa. Nej skämt åsido det var en annorlunda miljö. Boken är lättläst eller lättlyssnade kanske man ska säga. Det är Katarina Ewerlöf som är uppläsare och bara det ger åtskilligt med pluspoäng. Den är skriven i ett rafflande tempo och är grymt spännande. Emma Sköld blev lite intressantare i denna bok inte fullt så präktig.
Dock blev slutet lite som en pannkaka i ansiktet, redan och så lätt.
BETYG: 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar