Sidor

söndag 17 januari 2010

Camilla Grebe och Åsa Träff - Någon sorts frid - Ljudbok


Siri är psykolog och psykoterapeut. På hennes praktik hänger man av sig kappan, tar några klunkar vatten och berättar om sina mörkaste hemligheter. Men även Siri bär på en smärta, och i skärgårdsstugan som skulle blivit hennes och hennes mans drömhem känner hon sig alltmer ensam och rädd.

Så hittas en av hennes patienter död i vattnet utanför hennes hus. Polisen finner ett självmordsbrev och Siris värld rasar samman. Är hon verkligen så dålig på sitt jobb? Eller finns det en annan förklaring? Hon börjar få en otäck, smygande känsla av att någon förföljer henne. Att någon därute i mörkret utanför stugan vill henne illa. Kopierat ur Bokus

Detta är en debutdeckare av två systrar om jag förstått saken rätt. I början när jag lyssnade tänkte jag direkt typisk "Lars Kepler kopia", men ju mer in i handlingen jag kom ändrade jag mig.Jag lyssnade när jag tvättade,diskade,städade och handlade,jag kunde inte släppa boken alltså. Mycket spännande och helt otippad mördare. Enda negativa är att den var så allvarlig, hela tiden. BETYG:



1 kommentar:

  1. Oj oj oj vad du hinner med att läsa mycket.

    Vet inte riktigt vad jag gör med min tid... sitter framför datorn kanske... eller tv:n.

    HOppas att du kryat på dig nu!

    SvaraRadera