måndag 4 maj 2009

Liza Marklund - Livstid

- Jag gjorde det inte, sa Annika. Det var inte jag.
- Vet du, sa kommissarie Q, det säger nästan alla.
Annika Bengtzon misstänks för mordbrand i sitt eget hus. När David Lindholm, Sveriges mest kända polis, hittas skjuten i sängen identifierar hon sig snabbt med hans unga hustru Julia. Julia hotas av livstids fängelse för mord, både på sin man och sin försvunna fyraårige son Alexander. Men Julia nekar. Det var inte hon. Det var en annan kvinna som sköt hennes man och kidnappade hennes son.
Medan tillvaron rasar samman omkring Annika gräver hon sig allt djupare ner i den mördade polisens våldsamma förflutna. Till slut återstår två grundläggande frågor. Om Julia ljuger: Var har hon gömt Alexander? Om hon talar sanning: Vem håller honom fången?
Livstid är en thriller om människans längtan efter det eviga: kärleken, makten, meningsfullheten - och barnen. Den är en direkt fortsättning på Nobels testamente. Hämtat ur Bokus


Nobles testamente var super bra, så också denna. Riktigt spännande och det är kul och följa Annikas liv. I denna bok blir man ju superförbannad på hennes man. Jädra karl. Katarina Ewerlöf läser även denna, vilket gör att man verkligen lever sig in i boken.
BETYG 5

Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.5 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Katarina Ewerlöf
Utg.datum: 2007-01-01
Förlag: Piratförlaget
ISBN: 9789164231598

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar