Blanda samman ingredienser i en stor bunke.Häll upp degen i smorda brödbaksformar. Grädda längst ner i ca 2 timmar på 150 gradet. Istället för solrosfrö och pumpafrö, har jag ibland en rest på musli, eller valnötter. Lycka till Mia
En variant på den där monsterlimpan eller vad den brukar kallas. Visst är det ett gott bröd! Fast jag brukar inte ha i den där sirapen alls, tycker du inte att det blir sött?
Ursprunget till detta recept kommer från Halmstads mejeri Wapnö, men sen har jag exprimenterat lite.Ibland har jag 1 dl honung istället för sirap och ökar youghurtmängden med 1 dl, det kan man göra efter tycke och smak. Jag tycker bättre om mindre sirap, annars blir den väl söt. Mia
En variant på den där monsterlimpan eller vad den brukar kallas. Visst är det ett gott bröd! Fast jag brukar inte ha i den där sirapen alls, tycker du inte att det blir sött?
SvaraRaderaUrsprunget till detta recept kommer från Halmstads mejeri Wapnö, men sen har jag exprimenterat lite.Ibland har jag
SvaraRadera1 dl honung istället för sirap och ökar youghurtmängden med 1 dl, det kan man göra efter tycke och smak.
Jag tycker bättre om mindre sirap, annars blir den väl söt.
Mia
Tack! Dinkel gillar jag!
SvaraRadera