torsdag 2 juni 2011

Buthler&Öhlund - Jordens väktare - Ljudbok


Efter en rad kriminalromaner om stockholmspolisen Jacob Colt, kommer nu duon Buthler & Öhrlund med en spänningsroman som har hela världen som scen. Författarna fortsätter att intressera sig för det som händer i samhället runtom oss och nu är det kombinationen miljöförstöring och terrorism som ligger till grund för en intensiv läsupplevelse.

USA:s utrikesminister dödas i ett attentat vid ett statsbesök i Ukraina. Tillvägagångssättet är lika enkelt som effektivt: en radiostyrd helikopter bestyckad med sprängämnen spränger hela bilkortegen i luften. Ingen tar på sig ansvaret för attentatet och överste Nicholas Shy vid SSG, en enhet direkt underställd presidenten, får i uppdrag att leda jakten på de skyldiga.

Snart sker ytterligare attentat, fast på helt olika ställen i världen: en gasledning sprängs i Ukraina, elnätet i Brasilien saboteras och en kemisk fabrik sprängs i Indien. Ett mönster börjar framträda, men utredningen rör sig alltför långsamt framåt.

Stefan Sauk nominerades år 2009 till Iris Ljudbokspris för bästa uppläsning med Buthler & Öhrlunds bok En nästan vanlig man.

Glitter <span class=
Jag är helt fascinerad,,så jädra bra...Stefan Sauk som uppläsare också och ljudboken blir ett masterpiece..Herregud läs eller hellre lyssna på den...BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar