fredag 19 augusti 2011

Mons Kallentoft - Den femte årstiden - Ljudbok


Det är tidigt i maj som den unga barnfamiljen på skogspromenad utanför Linköping hittar det svårt sargade liket. Det är otäckt välbevarat och spåren efter tortyr på kvinnokroppen är bara alltför tydliga. Den femte årstiden är den femte delen i den kritikerhyllade serien om Malin Fors vid Linköpingspolisen.

Kriminalinspektör Malin Fors tycker sig omedelbart se likheter med fallet Maria Murvall, den unga kvinna som hittades våldtagen och brutalt misshandlad i skogen för flera år sedan och som sedan dess varit okontaktbar där hon sitter inspärrad på Vadstena sjukhus. Av en slump träffar Malin en psykolog från St Lars i Lund som berättar om ett liknande fall, och plötsligt tycks Maria bara vara en liten pusselbit i något mycket större. Men vad är det som är så fruktansvärt att det inte går att tala om?

Malin, som länge varit besatt av att få veta vad som hände Maria, är fast besluten att ta reda på sanningen, oavsett vart det kan föra henne.

Sveriges nye deckarkung Mons Kallentoft är tillbaka! Kopierat ur Bokus

Glitter <span class=
Ja Mons är tillbaka i sitt gamla sätt att skriva lite halvruggigt, jag vet att många tycker det är lite läskigt men jag gillar det.Hans förra bok Vårlik tyckte jag inte alls var bra,,men nu är han tillbaks i gamla gängor. Jag tar gärna en sjätte årstid med..BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar