Denna gången blev det turapaketet, med övernattning i Helsingborg.
Vi åkte 7.30 och var nere två timmar senare, parkerade och in med väskorna i bagagerummet, så åkte vi över. Ombord fick vi räkmacka och dricka, den var riktigt god, ja mackan alltså.
Vi strosade runt i Danmark men det var väldigt kalla vindar, men en tur till torget måste det bli.
Det är otroligt va fina blommor de har, men svårt att köpa med sig.
Vi intog en lunch som bestod av panerad rödspätta med remouladsås, innan vi tog färjan tillbaka.
Vi checkade nu in på hotellet och tog en liten siesta. Efter det blev det dusch och lite vin innan det var dags för middag.
Till förrätt:
Kall torsk med citron-aioli, jösse va skeptisk jag var till detta, men det var supergott.
Huvudrätt, kyckling med sparrissås och sparris förstås, jag som bara älskar sparris, så gott.
Under tiden man åt hade man denna vackra utsikt, inte fel
Så till de Grand Finale efterrätten;
Mums, creme brulee världens godaste efterrätt.
Under kvällen bestämdes också en hel del, kanske rinner en del ut i sanden,men vad vi skulle göra på söndagen var klart.
Så trevligt!
SvaraRaderaOj, vilken underbar mat ni fick och så roligt med turandet! Skönt att du blev av med eländeshalsontet också.
SvaraRaderaHoppas att några av alla planerna blir av!