tisdag 7 januari 2020

Debbie Johnson - Jul på menyn

När Zoes bästa vän Kate dör i bröstcancer vänds hela hennes värld upp och ner. Från att ha varit Kates snurriga granne som knappt kan hålla en blomma vid liv, har hon nu plötsligt ansvar för väninnans sextonåriga dotter Martha.

Tillsammans flyttar de till byn Budbury, vid Devons vackra kust. Kanske kan havsbrisen och lugnet hjälpa dem läka efter den stora tragedin? Och som tur finns Café Havsbris det lilla fiket på klipporna där brustna hjärtan och vilsna själar kan samsas om bakverken och utsikten. Och flytten ser ut att göra Zoe och Martha gott. Fram till dagen då Marthas mystiska pappa dyker upp i Budbury och ställer allt på ända igen.

Jul på menyn av Debbie Johnson är en hjärtevärmande och rolig feelgoodroman med härlig julkänsla. Det är en fristående del i serien om Café Havsbris och alla de lustiga karaktärer som vistas där. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Jag hade väntat mig att denna skulle vara lika mysig och charmig som förra boken, men blev lite besviken. Denna var smått snurrig med massa personer inblandade och så mycket jul var det inte i boken heller. Boken tog sig lite mot slutet. Jättebra uppläst av Anja.

BETYG 2
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (199.7 MB)
Språk Svenska
Serie Café Havsbris (del 2)
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2019-11-26
Upplaga 1
Förlag Printz Publishing
ISBN 9789177712299
Jag lyssnade på min genom Storytel.
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

1 kommentar :