torsdag 21 maj 2020

Hett i hyllan #104

Det var ett tag sedan jag var med i Hett i hyllan och det beror inte på viljan utan mer tiden. Men nu är jag småförkyld och var hemma från jobbet både tisdag och onsdag, tråkigt nog. Policyn är numera att är man sjuk får man ej gå till sitt jobb för gick man om man var lite småförkyld. Helt okej är jag inte heller så allt jag tänkte göra får nog anstå, ingen sugen på att klippa gräs? 
Hett i hyllan som Bokföring enligt Monika håller i och min heta bok är;
Handling:
För åtta år sedan gick Nova med på att föda ett barn åt sina vänner Mal och Stephanie. Halvvägs genom graviditeten ändrade sig paret och lämnade Nova i sticket: gravid, rädd och ensam. För åtta år sedan var Stephanie överlycklig vid tanken på att bli mamma ända tills hon fann en lapp från Mal till Nova med texten: "Godnatt, finaste". Livrädd att förlora sin man till hans närmaste vän bad Stephanie honom att kapa alla band till Nova och hennes ofödda barn.

Nu väntar Nova oroligt på att hennes son, Leo, ska vakna upp ur sitt komatillstånd, medan den barnlösa Stephanie desperat försöker rädda sitt havererade äktenskap. Även om de lever var sitt liv, skilda åt, har de två kvinnorna hemligheter som binder dem samman för evigt.
Den låter onekligen som en historia som kräver en eller två näsdukar, eller vad tror ni?
De finns också som ljudbok och kanske lyssnar jag på den, vi får se.

7 kommentarer :

  1. Har för mig att jag läst någon annan bok av den författaren men att den inte funkade så bra för mig.

    SvaraRadera
  2. Känns inte som en bok för mig 🙂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vem vet kanske inte för mig heller.

      Radera