Söndag och dags för en smakebit som norska bloggaren Betraktninger håller i.
Det blir en annorlunda smakebit för den är ifrån en kokbok, nu kan jag inte bjuda på maten, så det får bli bilder.
Niklas Ekstedts nya kokbok, utgiven av Bookmark förlag.
Pasta med grönmögelost från kokboken.
Där ser ni min version av rätten, himla gott var det och smidigt.
Här ger han tips på saker att ha hemma för smaksättning. Jag har alla utom torkad svamp, min är fryst. Så har jag inte Misopasta utan Gochujang istället.
Det var härliga smakbitar!
SvaraRaderaJa det var supergott
RaderaTack för smakbiten :)
SvaraRaderaVarsågod
RaderaPasta är ju så gott, men jag hoppar gärna över mögelosten...
SvaraRaderaMen det är det som är gott ju,
RaderaDet där ser gott ut! Kul med en ny kokbok.
SvaraRaderaAlltid roligt
RaderaMat på 30 minuter låter bra!
SvaraRaderaJa det är lagom tid.
Raderalåter jättegott även för mig som är måttligt förtjust i pasta. tack för smakebiten i dubbel bemärkelse!
SvaraRaderaMoro med bildene! Jeg elsker å lese kokebøker, men tålmodighet til å lage mat har jeg ikke.
SvaraRaderaHa en fin søndag videre :)
Kul med kokböcker.
SvaraRaderaMisopasta älskar jag, det förhöjer smaken på all mat, i synnerhet grytor. Men det har varit hopplöst svårt att få tag på den, har handlat i asiatiska affärer. Hoppas den börjar finnas i vanliga mataffärer också. Cochujang har jag aldrig hört talas om eller smakat, men den verkar inte påminna om umami som miso gör. Alltid inspirerande med nya maträtter. Tack för smakbit
SvaraRaderaTack för smakbiten, gillar ost men mögelost är en av få som jag inte är så förtjust i.
SvaraRadera