torsdag 9 oktober 2014

Stopp i läsningen

Jag åkte upp till Jönköping igår för att min dotter blev riktigt, riktigt sjuk, illamående och magvärk, hon kunde knappt gå.
Så kvällen och natten spenderades på Akuten, Klockan två i natt var hon till slut inlagd och då åkte jag till hennes lägenhet och försökte få någon timmes sömn.
Så idag var jag kraftigt trött men efter att ytterligare en läkare varit där och beskedet togs att hon skulle stanna, åkte jag hem.
Jag lyssnade klart på denna i bilen, på väg upp och ner, den utmålar ett ryslig framtidsscenario där all elektronik dör. Bilar, datorer med mera, bland annat så måste vi betala kontant, kort fungerar inte längre. Lite lustigt när jag skulle köpa frukost idag på sjukhuset och hon säger: -Vårt system ligger nere så det är bara kontant betalning....Nu jäklar tänkte jag boken har blivit sanning...Tack och lov har jag en liten börs med några kontanter.
Ja, som ni säkert sett på många bloggar har en "gubbe" fått nobelpriset, det var inte den jag hoppades på kan jag säga. Jag vet inte ens om jag kommer köpa hans bok, vi får se. 
Däremot klickade jag hem tre reaböcker till mig och två julklappar, 
Nu ska jag försöka läsa lite om jag kan, har lite ont i ögonen och det är lite röda.
Det är säkert att jag är trött, men lite irriterande är det, någon som har ett tips.

6 kommentarer :

 1. Hoppas din dotter snart blir bättre!

  SvaraRadera
 2. Åh, fy! Hoppas din dotter snart blir bättre. Kram.

  SvaraRadera
 3. Usch då, hoppas hon kryar på sig. Frågade ju i förra kommentaren vad som hänt henne, jag läser visst lite bakvänt här på din blogg ;)

  SvaraRadera
 4. Usch då hoppas hon kryar på sig fort! Röda ögon eller trötta ögon eller irriterade ögon så brukar det vara bra med ögondroppar gärna med någon olja i så de blir återfuktade lite extra :)

  SvaraRadera