söndag 25 oktober 2015

Jag har varit duktig

Idag har jag storstädat vardagsrummet och torkat bokhyllorna, kolla de snygga överhyllorna. Märk väl den oanvända kattleksak också, 400 kronor och de använder inte den, grr.
Så gjorde jag en god höstgryta på fläskkarré och sidfläsk, riktigt mumsigt blev det och massa matlådor.

7 kommentarer :

 1. Hahaha, känner igen det där med kattleksaker - man köper svindyra prylar åt dem och de tycker kartongen som prylen kom i är mycket roligare....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis Boklysten man blir nästan lite förbannad. ;(

   Radera
 2. Svar: Såg att du undrade över vad jag håller på med. Antar att du då menar möbelmonterandet. Uppdatering angående det kommer när vi är klara. Men det tar ett tag till. Tar lite tid när jag och gubben med alla våra krämpor skall fixa detta själva :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det där med krämpor är inte lätt man får ta det i sin takt, Jag hör tyvärr till den sorten som aldrig lär mig ta det lugnt.

   Radera
 3. Haha känner också igen det där med kattleksaker. Men vänta ett tag så kanske de börjar använda den :) De tycker ju att allt annat som inte är deras är roligare (min katt tycker t.ex. om att vässa sina klor på korgarna i byrån i hallen, vilket är förbjudet) så var tvungen att köpa en skrapstolpe att sätta bredvid, fungerar ibland xD

  SvaraRadera
 4. Blev ju toppen med överhyllorna! Bra sätt att utnyttja utrymmet som man ändå inte använder till nåt vettigt.

  SvaraRadera