måndag 22 februari 2021

Caroline Säfstrand - Klubben för lyckliga slut

En roman om att gå vilse i livet men genom nya vänner, skrivterapeuten Sam och "Klubben för lyckliga slut" hitta tillbaka igen. Eller snarare hitta nya vägar. Cecilia har förlorat sin man i alldeles för tidig ålder, Lisbeth inser att hennes liv har stagnerat och Ivy är en person som oroar sig för allt. Dessa tre väldigt olika kvinnor befinner sig alla vid ett vägskäl i livet när de får en reklamlapp på sina bilar med inbjudan till skrivkursen "Klubben för lyckliga slut". Utan att de vet om det tar deras liv nu en helt ny riktning. En dag i veckan träffas de i klubben, djupa hemligheter från det förflutna nystas upp och steg för steg lär de sig att älska, leva och skratta igen. Men kommer de att kunna forma sitt eget lyckliga slut? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Denna bok tillhör en serie som heter Vid livets vägskäl och handlar väl lite om förändringar i livet. Detta är bok ett och bok två kommer 1 juli och heter Vingården för vilda drömmar. Det är en jättemysig feelgood med härliga karaktärer med vissa undantag.
Jag har varit i Rå och det är en förtjusande plats det kan jag lova, så det plussar ju på berättelsen med fina miljöer. Men främst är det de olika karaktärerna som växer fram igenom berättelsen och det där lilla mystiska.
BETYG 4

Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (260.0 MB)
Språk Svenska
Serie Vid livets vägskäl (del 1)
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2020-12-28
Förlag Bokförlaget Forum
ISBN 9789137158587
Min bok lyssnade jag på genom Storytel

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar