söndag 16 augusti 2009

Elisabeths kyckling


Bryn;
2 pkt bacon
1 purjolök

Blanda ihop;
4 dl crème fraiche
3 dl grädde
2 msk chilisås
2 tsk sambal oelek

1 kg kycklingfilé

Bottna med bacon och purjolök i en eldfast form, lägg sedan på kycklingfilén, salta och peppra.
Häll sedan på gräddblandningen och strö över riven ost
200 grader i ca 1 timme. Serveras med ris och sallad.

3 kommentarer :

  1. Det där måste vara ett LCHF-recept antar jag? Fast så ser jag att du hade ris till... hmm...

    Vad mycket du har skrivit föresten, jag ser blomman du fick och gissar på att det är ett sorts kungsljus, finns flera olika sorter (jag har många violkungsljus i min trädgård)

    SvaraRadera
  2. jasså har du? Vad trevligt.
    haha nej tack, det är inget jag gör frivilligt!

    SvaraRadera
  3. Det där lät gott. Bra med variation på kycklingrätter.

    Börjat jobba?

    SvaraRadera