fredag 26 juni 2009

Nora Roberts - Begravt i glömska

Cilla McGowan var en gång i tiden uppmärksammad barnskådespelare. Nu har hon tröttnat på artistlivet och dragit sig tillbaka till en vacker dalgång i Virginia, långt från Hollywood, och är i färd med att rusta upp sin mormors gamla gård. Mormodern var den legendariska och skandalomsusade aktrisen Janet Hardy, som dog av en överdos här för mer än trettio år sedan.

Huset har länge varit försummat och trädgården är halvt igenvuxen men Cilla arbetar hårt och anlitar också lokala hantverkare. Hon är för upptagen för att egentligen lägga märke till sin tilldragande granne, författaren Ford Sawyer, som tillsammans med sin högst förtjusande, fula hund Spock gör allt för att charma henne. Dessutom är hon utmattad när kvällen kommer.
En dag hittar hon på vinden en bunt brev som antyder att Janet var gravid då hon dog och att fadern till barnet var en ansedd, gift man i trakten. Cilla kan inte låta bli att undra vad som egentligen hände de där åren.
Så sker ett brutalt överfall på en av hennes vänner. En morgon finner hon de nyplanterade träden vid infarten uppdragna med rötterna. Och när hon nattetid börjar utsättas för trakasserier och hot, något som blir allt mer utstuderat och grymt, vänder hon sig till Ford. Hon har all anledning att känna rädsla... Spänning och romantik, humor, högt tempo och kvicka dialoger kännetecknar Nora Roberts romaner, och gör henne till en av världens stora underhållningsförfattare. Begravt i glömska gick direkt upp i toppen på New York Times bestsellerlista när den kom ut 2008. Hämtat ur Bokus

I början var den ganska seg, tyckte det var lite väl mycket prat om vad hon skulle göra vid huset. Efter några kapitel blev den faktiskt ganska intressant och trivsam.Så allt som allt ganska "läsvärd".Uppläsaren Anna Maria Käll var ok. BETYG 3
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (350.8 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Anna Maria Käll
Utg.datum: 2012-05-18
Förlag: Bonnier Audio
Översättare: Margareta Järnebrand
ISBN: 9789173483735

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar