onsdag 6 april 2011

Äntligen!


I fyra,fem dagar har jag legat platt fall i sängen, smittat med något virus.(Av min son, den rackarn).Hosta och halsont och till sist kunde jag inte ens prata.
Men det innebar ju att jag fick läsa en hel del, fast mest sov jag: Kolla gärna in min bokblogg; http://miaeggimann2.blogspot.com/

Men nu är jag på benen igen och nyfiken på världen, lite hostig och lite irriterad över att missat Melodifestivalen på jobbet. Det är en riktig höjdpunkt när barnen klär sig fint och mimar till sina idoler. I år var det väldigt många som ville vara Eric Saade kan jag säga, får väl höra med min kollega hur det gått.

Jag kommer väl inte ha racerfart direkt, men skönt att vara tillbaka,,Just nu letar jag bil, ingen som har en liten kärra stående..Har hittat en snygg bil i Vaxholm, men det är ju en bra bit att åka..Ingen som har vägarna förbi Stockholm så kan ni provköra åt mig..

1 kommentar :

  1. Vad skönt att det äntligen går åt rätt håll, det är så motigt att vara så där trött. Jisses, man tror ju aldrig att man ska orka något igen!

    SvaraRadera