tisdag 14 februari 2012

Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundqvist - Hungerelden - Ljudbok


Poliskommissarie Jeanette Kihlbergs arbete med att lösa fallen med de döda invandrarpojkarna avbryts när en framgångsrik företagsledare mördas i Stockholm, på ett i det närmaste rituellt sätt.
Flera märkliga detaljer gör att det ser ut som hämnd. Men, hämnd för vad?

Psykologen Sofia Zetterlund kopplas in för att bistå med en gärningsmannaprofilering. Ett arbete som blir problematiskt då de samtidigt inlett en kärleksrelation.

Jeanettes fortsatta sökande efter den försvunne Victoria Bergman leder inte bara till internatskolan i Sigtuna utan också till Danmark och händelser i det förflutna. Sofia Zetterlund försöker, parallellt med sitt arbete som psykolog, att hitta tillbaka till sitt rätta jag.

Hungerelden är andra delen i trilogin om Victoria Bergmans Svaghet. Precis som succén Kråkflickan innehåller Hungerelden överraskningar, halsbrytande vändningar och ett lika oväntat slut.Kopierat ur Bokus

Jag tyckte denna bok kändes lite upprepning av den förra, var inget nytt utan det körde på med nya mord fast likadana. Jeanette fattade fortfarande inte hur något hängde ihop.Och på slutet rördes alltihop till en sörja. Så man fatta ingenting.Kråkflickan var mycket bättre. Nu får man hoppas att Pythians anvisningar som blir nr: 3 är bättre. Kommer på Storytel 17/4.BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar