fredag 29 november 2013

Bokbloggsjerka 29/11- 2/12

Fredag och dags för lite jerka, vill ni veta hur det går till, titta in hos Annika
Frågan denna vecka lyder;

Vilken karaktär och/eller författare skulle du vilja slå på käften alternativt ge en kram?
Jag skulle vilja mysa lite med Alan Banks, sitta framför brasan och dricka lite vin.
Slå på käften, ja de vill jag göra till alla författare som skriver serie- deckare, ni vet man följer samma personer genom flera böcker.
Snälla sakta ner jag hinner inte med..😃😃.

Nej nu ska jag gå och byta min tröja jag spillt kaffe på och lasta in däcken i bilen, köra till verkstaden och jobba några timmar. Vad ska ni hitta på?

15 kommentarer :

 1. Mysa med Alan Banks och lyssna på musik är ju inte helt fel:-) Vissa författare kunde få komma med böcker oftare...:-)

  SvaraRadera
 2. Mysa med Alan Banks är inte aktuellt för mig, jag tål inte karln ;) Musik däremot gillar jag :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller verkligen med! Författare som skriver lååånga serier får gärna dra ner tempot så jag hinner ikapp, däremot trilogierna får gärna komma ut alla böcker med en gång!

  SvaraRadera
 4. Jag håller inte med. Författare vars serier jag följer får gärna hålla ett högt tempo. Redan när jag har läst ut en bok längtar jag efter nästa och jag tycker att det är extremt frustrerande att den inte ens är skriven ännu.

  Jag tycker med andra ord att författare som Stephen Booth, Peter James och Mark Billingham får speeda på lite :-)

  SvaraRadera
 5. Annika då bestämmer vi att författare vi tycker om får ge ut böcker oftare.

  SvaraRadera
 6. Haha, ja det där med serier kan jag hålla med om. Vi kanske följer för många? ;) Men samtidigt blir jag irriterad när det dröjer för länge med en bok som jag vill ha tag på nu!

  SvaraRadera
 7. Vilken passande "ilsk-bild" ;)

  SvaraRadera
 8. Sitta framför en brasa och dricka lite vin lät inte helt fel även om jag inte kan säga något om just den karaktären :)

  SvaraRadera
 9. Dricka vin framför brasan kan jag ju göra, men kanske inte med Alan Banks.. (jag är inte alldeles säker på om jag har läst någon bok om honom.)

  SvaraRadera
 10. Alan Banks är mysig. Gillar honom fastän han är kommissarie.

  SvaraRadera
 11. Det där med serier är jag helt med på men inte bara deckare utan alla lata serieförfattare som inte har vett att sluta när idéerna är slut! :)

  SvaraRadera
 12. Åhh, nu kom jag på att jag nog gärna skulle gett Ben Cooper (Stephen Boots huvudperson) en kram, särskilt efter den senaste jag läste... Och jag tycker snarare jag får vänta för länge på att nya böcker kommer ut av de deckare jag följer, jag hinner ju glömma dem mellan böckerna!

  SvaraRadera
 13. Ja vem skulle inte vilja mysa lite med Mr Banks... :)

  SvaraRadera