måndag 11 juli 2016

Marie Tegnér - 5:2 för kvinnor : en personlig och praktisk guide med de bästa recepten

När Marie Tegnér såg Michael Mosleys dokumentär om 5:2-metoden på tv fastnade hon direkt. Efter att under många år ha kämpat för att hitta en metod som inte bara fick henne att gå ner i vikt utan även att må bra, hade hon hittat rätt. Och det var inte bara kilona som försvann - i rask takt sjönk både kolesterolvärde och blodtryck och hon mådde bättre än hon gjort på många år.

5:2-metoden, där du äter som vanligt 5 av veckans dagar och halvfastar med riktig mat i 2, gör dig friskare, smalare och kan ge dig ett längre liv. I 5:2 för kvinnor delar Marie Tegnér med sig av sina egna erfarenheter av metoden och ger dig konkreta tips på hur du får halvfastan att fungera i vardagen. Den här boken ger dig svar på det mesta du behöver veta för att må bra och hitta en livsstil som verkligen fungerar. Dessutom får du massor av läckra recept och praktiska matlagningstips.
Hämtar ur Bokus

När jag köpte denna bok tänkte jag mig att få en del nya recept, men tyvärr inte. Första delen var en massa upprepning av Michael Mosleys bok plus lite om författarens egen viktresa. Det utgjorde mer än halva boken, har man läst om 5:2 innan behöver man inte det. Sedan kommer 50 sidor recept minus bilder och en del som man kan räkna ut själv. Jag behöver verkligen inte ett recept på Kokt ägg på knäcke och liknade. Men Parmarullar med tonfiskröra och Italiensk bönsallad kommer jag säkert testa. Nej, de bästa recepten bjöd inte denna bok på så betyget blir där efter. BETYG 2
Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 142
Utg.datum: 2014-04-15
Upplaga: 1
Förlag: Bonnier Fakta
Medarbetare: Waldersten, Petra (form) / Grimsgård, Jenny (foto)
Dimensioner: 247 x 175 x 18 mm
Vikt: 603 g
SAB: Qcabb
ISBN: 9789174244137<
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar