tisdag 16 maj 2017

Nyfiken på

Det är otroligt att det alltid finns böcker man är nyfiken på och en bidragande faktor till detta är bokbloggar. Vilka tips man får, ett utav dessa tips är är denna bok.
Den värsta tågolyckan i modern tid sker en sommarnatt i den djupaste skogen. Inga överlevande hittas. Inte förrän Linus Kaiser efter flera veckor stapplar ut ur skogen mil från själva olycksplatsen. Förvirrad, undernärd och med svår minnesförlust. 
År senare är hans luftskeppsimperium en framgångssaga som ingen kan förstå hur det gått till. Själv är han döende i cancer. När Ingra Varg vill veta sanningen bakom framgången och alla pengar beslutar han sig för att avslöja vad som egentligen hände i skogen. 
Hittade han något därute i skogen eller var det något som hittade honom...

 Nu var det så turligt att jag fick den gratis på mejlen, så nog ska jag försöka läsa den, men några andra böcker ligger före.
Boken är första delen i en trilogi.
Vill ni veta mer om Kristina Hård är adressen till hennes hemsida. https://kristinahard.com/
Någon som läst?

4 kommentarer :

 1. Jag läste Kleptomania när den kom ut för några år sedan och vad jag minns så gillade jag den skarpt! Minns den som annorlunda och lite märklig men ruskigt bra! Har också fått hem den som e-bok och tänkte läsa om den innan jag ger mig i kast med hennes nya.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste hitta tid för att läsa den

   Radera
 2. Jag fick den också på mailen!! Det ska bli så spännande att läsa den, när manfår tid :)

  SvaraRadera