tisdag 30 maj 2017

Nyfiken på

Dan Buthler och Dag Öhrlund åttonde bok om psykopaten Christopher Silfverbielke.

Sveriges värsta seriemördare, psykopaten Christopher Silfverbielke, har flytt landet sedan han förlorat sitt företag och fått sin förmögenhet fryst av ekobrottsmyndigheten.
Med nästan inga pengar på fickan har Silfverbielke kommit till Pattaya i Thailand. Hans enda chans att få bo på lyxhotell, dricka champagne och sniffa kokain är att sol-och-våra den rika änkan Mary Jo Chaplain, som är god för etthundrafemtio miljoner dollar.
Silfverbielke, som har stora planer för framtiden, lider varje dag av förnedringen i att umgås med Mary Jo och det blir inte bättre av att änkan vill ha vilda sexlekar.
På något sätt måste han komma bort från det asiatiska helvete han hatar och ta sig vidare mot USA och de exklusiva salonger där han anser sig ha rätt att vistas.
Men för det behövs ett enormt startkapital och Silfverbielke smider lömska planer där han inte tar hänsyn till något eller någon.

Jag är nyfiken på om den är lika dålig som förra boken, som  fick BETYG 2 av mig.
En del tycker denna är mycket bättre än de två tidigare.
 Kanske lyssnar jag på den, kanske inte. Men nyfiken får man väl vara.

5 kommentarer :

 1. Jag har inte läst någon av dessa böcker men är nyfiken på dem...

  SvaraRadera
 2. Jag gav upp efter Återvändaren och känner mig ganska nöjd med det :) Det finns många som fortfarande gillar den i alla fall, det har jag sett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag kände mig nöjd då med, men Stefan Sauk läser upp dem väldigt bra.

   Radera
 3. Jag har inte läst de två tidigare men är ändå jätte sugen på de den här! :)

  SvaraRadera