torsdag 31 oktober 2019

Camilla Dahlson -Sommar vid Sommen

Disa arbetar som ekonom på ett byggbolag i Stockholm. Hon känner sig åsidosatt och utanför på arbetet, och lika ensam på fritiden.

När en nyanställd kollega värderas högre än Disa är måttet rågat och hon säger upp sig. Hon säljer sin lägenhet och spontanköper en gård vid sjön Sommen för pengarna.
På gården tänker hon starta ett Bed & Breakfast, men det är inte så lätt som hon har trott att få turister att hitta till gården. Hon måste vara kreativ och påhittig för att lyckas och upptäcker snart att det inte heller är det lättaste att hantera vare sig älgar eller akvarellmålning eller grannbonden med de glittrande ögonen. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Denna bok lyssnade jag på efter att jag kommit upp på avdelningen efter varit på IVA ett långt tag. Jag fann den mycket underhållande och riktigt rolig, speciellt älghistorien.
Det är inte lätt att öppna Bed& breakfast men Disa lyckas ganska bra med sin finurlighet, som även författaren till boken måste ha. Jag tänker hålla ögonen öppna för mer böcker av Camilla Dahlson.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.8 MB)
Språk Svenska
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2019-07-08
Förlag Lind & Co Förlag
ISBN 9789177796411
Jag har lyssnat på min bok genom Storytel
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar