tisdag 2 december 2008

Karin Wahlberg - Tröstaren

Karin Wahlbergs läsare kommer inte att bli besvikna när de får Tröstaren i sin hand. I den sjätte spänningsromanen om kriminalkommissarie Claes Claesson och läkaren Veronika Lundborg är det återigen sjukhusmiljön som gäller, och som initierad skildrare av den är Karin Wahlberg en obestridlig mästare. 

En kvinna vandrar hemåt genom det fridfulla Oskarshamn efter en kväll med sina väninnor. Plötsligt hör hon någon som jämrar sig inne bland skuggorna på kyrkogården. När hon tar upp mobilen för att kalla på hjälp tornar en gestalt upp sig framför henne och hon känner en brännande smärta i magen. Så blir allt mörkt. 

Veronika Lundborg har jouren när den skottskadade kvinnan kommer in och operationen ser ut att bli framgångsrik. Men bara några timmar senare hittas kvinnan död i sin sjukhussäng. 

Veronika anmäls till Sjukvårdens hälso- och ansvarsnämnd - kan hon ha gjort en felbedömning som kostat kvinnan livet, eller ligger det något betydligt mer bestialiskt bakom dödsfallet? Hämtat från Bokus

Den här var lika bra som Blocket, stackars Veronika blir jagad av journalister och dottern som inte är riktigt frisk än. Nu är det bara att invänta den sjunde boken som tydligen ska heta Slump.Någon som vet mer?? BETYG 5
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (278.6 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Torsten Wahlund
Utg.datum: 2007-10-25
Förlag: Bonnier Audio

ISBN: 9789173481441

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar