måndag 17 januari 2011

Ulrika Davidsson och Ola Lauritzson - 6 kilo på 6 veckor


Kickstarta det nya året!

Behöver du hjälp för att snabbt gå ner i vikt? Utan att vara hungrig eller räkna kalorier? I boken 6 kilo på 6 veckor får du menyplaner dag för dag som är så enkla att följa, att det blir svårt att misslyckas.

Hemligheten till framgång ligger i att öka kroppens fettförbränning och minska fettcellernas förmåga att lagra fett. Menyplanerna är skapade för en optimal blodsockerkurva och kontrollerade insulinnivåer och passar alla som vill satsa på en säker och vetenskapligt bevisad metod för att snabbt gå ner i vikt.

I 6 kilo på 6 veckor har erfarenheterna från tusentals personer kokats ner till en inspirerande och effektiv 6-veckorsmeny. Här får du också möta några av alla de som nått sin målvikt med hjälp av metoden.

Bakom boken står kostrådgivarna Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson som på kort tid blivit några av Sveriges mest uppmärksammade fackboksförfattare med sina boksuccéer som Gå ner i vikt med GI-metoden, Våra bästa GI-recept och GI för hela familjen.Kopierat ur Bokus

Jag har fler böcker av Ola och Ulrika och gemensamt för alla är att det är enkelt att förstå och deras recept är goda och lättlagade. Minus för denna bok är att det är ingredienser som inte finns i min ICA-butik i alla fall..BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar