söndag 27 januari 2013

Jag lovar jag är ingen ROBOT

Många har ordverifering på sin blogg, ibland kan det vara jättesvårt att se vad det står. Efter tredje försöket ger jag upp. Jag är ingen ROBOT, jag råkar bara se lite dåligt.
Eller vad säger ni, ser ni siffrorna här, jag gör det inte.
Det är väldigt enkelt att ta bort, du går in på bloggen, tryck på inställningar och sedan inlägg och kommentarer.

Här står det JA men det ändrar man till NEJ så slipper man det krångliga ordveriferingen, det underlättar i alla fall för oss som vill besöka din blogg.
Jag vill så gärna besöka era bloggar ofta och många gånger, men tycker det är krångligt med dessa siffror man ska fylla i.
En annan sak är om man vill granska det någon skriver innan det publiceras på nätet, då trycker man på Kommentargranskning och pluttar i Alltid.
Ha det gott, vi ses på bloggen

4 kommentarer :

 1. Men eller hur! Jag är så oerhört frustrerad på de knäppa verifieringarna. Varför är det ALLTID så svåra att läsa och dessutom helt obegripliga? Det fattar väl vem som helst att lilla jag inte är en robot :(

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt allvarligt funderat på att sluta kommentera på de bloggar som insisterar på att jag är en robot. Ibland är det faktiskt dessutom helt omöjligt att se vad det står.

  SvaraRadera
 3. Ja det är helt omöjligt att se ibland.
  Mia

  SvaraRadera
 4. Jag känner med dig du! Jag har dessutom problem med synen i kombination med att jag inte har råd att köpa nya glasögon och ibland blir jag helt galen på dessa verifieringar. De är ihopsmälta och suddiga och pyttesmå. Usch! Alla borde ta bort dem!

  SvaraRadera