lördag 28 november 2020

Mia Ahl - Bus och godis

De tre väninnorna Jenny, Sofia och Jessika träffas allt mer sällan på sin favvo-restaurang Dorsia, i Göteborg. Det kan bero på att Sofia knappt når fram till bordet nu när hon väntar tvillingar, samtidigt som hon har en omöjlig tonårsdotter i Chloe.

Jenny har i sin tur rökt fredspipa med sin man Magnus, men freden visar sig vara bräcklig. Och när hennes mamma blir tokförälskad i Bjarne, som försöker pracka på Jenny skönhets- och hälsokostprodukter som snarare tycks vara hälsovådliga, inser hon att hon nu har två dränerande karlslokar på halsen.

Jessika och hennes juvelerar-Claes tycks dock vara på väg mot solnedgången tillsammans. Men så smyger sig en orm, i form av en misstänkt stöld, in i deras lilla paradis. Allt medan något nästan lika skrämmande som tvillingfödsel, slemmiga säljartyper och juvelstöld närmar sig - Halloween! Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Då var det sista delen i Högtiderna och det har varit mysigt att följa väninnorna och deras liv. Halloween tiden då mycket märkliga saker kan hända, så även i denna bok. Detta är enligt mig den bästa boken i serien, mer välskriven och genomtänkt. Här knöts påsen ihop och vill du veta hur allt slutar så läs denna charmiga bok.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (197.4 MB)
Språk Svenska
Serie Högtiderna (del 4)
Inläsare Janna Eriksson
Utgivningsdatum 2020-10-20
Förlag Word Audio Publishing
ISBN 9789180001847
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💜💙💜

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar