lördag 21 mars 2009

Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden

I uppföljaren till Män som hatar kvinnor är det Lisbeth Salander som står i centrum. En rad dramatiska händelser får Lisbeths mörka förflutna att göra sig påmint och när hon dras in i en mördarjakt där hon själv är villebråd bestämmer hon sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla.
Samtidigt har Mikael Blomkvist på Millennium fått korn på hett nyhetsstoff. Två journalister, Dag och Mia, kan visa avslöjande fakta om en omfattande sexhandel mellan Östeuropa och Sverige. Många av de personer som utpekas har högt uppsatta positioner i samhället. När Dag och Mia blir brutalt mördade och misstankarna riktas mot Salander bestämmer sig Blomkvist för att driva sin egen utredning. Han upptäcker snart ett samband mellan morden och traffickingtemat. Den fruktade Zala, vars namn ständigt förekommer i utredningen, visar sig dessutom ha kopplingar till en viss Lisbeth Salander...Hämtat ur Bokus

Jag kan egentligen inte förklara vad som är så spännande med dessa böckerna, men man måste bara få veta slutet.Kanske är det personerna för själva intrigen är ju inte så vansinnigt speciell. Och självast Paulo Roberto är med i boken,,det ni.. Enda negativa är att jag tror författaren levde ut sina sexuella fantasier i böckerna,,,oj,oj..
BETYG 5
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (429.7 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Reine Brynolfsson
Utg.datum: 2007-01-01
Förlag: Norstedts Audio
ISBN: 9789173133609

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar