söndag 22 augusti 2010

Tre deckare - Läckberg/Hellberg/Jansson - Ljudbok


Camilla Läckberg: Drömmen om Elisabeth - Marie Richardson läser.
Malin var gift med änkemannen och tillika läkaren Lars. Hon hade länge tvekat innan hon hade föreslagit att köpa båt, då hon kände till den tragiska historien om makens tidigare hustru Elisabeth som drunknat i hårt väder. Nu i segelbåten med tilltagande väder vänder Mlin tankarna till Elisabeth och makens mörka historia.

Björn Hellberg: Dubbelspelet - Torsten Wahlund läser.
I ett litet tennissamhälle som Båstad är det svårt att bevara hemligheter. Trots detta så trodde Eva att hon skulle kunna behålla sin utomäktenskapliga kärleksrelation i det fördolda. Det skulle inte dröja länge innan hennes make insåg att hustruns tennisintresse inte enbart var av sportslig natur.

Anna Jansson: Onda avsikter - Marie Richardson läser.
Efter en tung och plågsam vår bestämde sig Camilla för att lämna allt och bege sig till Teneriffa för några lugna veckor i ensamhet. Ensamheten som hon kände efter Henriks bortgång skulle dock snart få ge vika för ett överraskande möte. Den person som 25 år tidigare hade betytt allt och som fortfarande fick Camilla att drömma mardrömmar skulle nu återigen kliva in i hennes liv. Kopierat ur Bokus

Sådana här smådeckare är inte min förtjusning precis, man hinner knappt komma in i handligen förrän den är slut. Den sista fattade jag knappt.Björn Hellbergs var bäst, kanske beror det på Torsten Wahlunds uppläsning. BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar