måndag 15 november 2010

Linda Howard - Spårlöst försvunnen


Milla bor i Mexiko med sin man och deras sex veckor gamla son. En dag när hon är på väg till marknaden blir hon brutalt överfallen av två män, som rövar bort hennes älskade baby.

Tio år senare är Millas son fortfarande spårlöst försvunnen. Under åren har hon ägnat varje vaken sekund åt att försöka återfinna honom. Hon har startat en organisation som hjälper nödställda föräldrar, men hon har inte lyckats hjälpa sig själv. Dessutom är hon ensam, hennes äktenskap klarade inte krisen.

Så får Milla ett tips som leder henne tillbaka till Mexiko och en ondskefull liga som specialiserat sig på barnsmuggling. Men för att komma åt dem måste Milla slå sig ihop med den hemlighetsfulle James Diaz – en man som är lika attraktiv som farlig …
Kopierat från Månpocket
Författare: Linda Howard
ISBN: 9789170013997
Sidantal: 367
Jag har aldrig hört talas om denna författare innan,inte konstigt för på Bokus fick jag 0 träffar på svenska,fast det kom en massa på engelska. AdLibris fick jag 1 träff på just denna titel, där inbunden.Linda Howard har skrivit uppemot 150 böcker och fått många priser.Jag köpte boken som pocket, tror jag var med i någon klubb då,pocketsmart eller något.
Boken är bra, lite typiskt amerikanskt, men ändå en riktigt spännande bok.
Det var faktiskt en bok jag inte kunde släppa förrän jag visste.....
Mot slutet blev det ganska sorgligt och tårarna bara kom.(fast det har jag lätt för)
BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar