lördag 6 november 2010

Marika King - Supernova - Ljudbok


Lisa kommer från Dalarna och blir den första i familjen att flytta till storstaden och studera på högskola. Och hon gör det med besked. Lisa går ut från Handelshögskolan i Stockholm med högsta betyg och gedigen kunskap om hur man skriver ett sexigt CV. Ändå kan hon inte tro att det är sant. Hon har precis fått drömjobbet hos den mest prestigefyllda konsultfirman i hela världen.

Lisa har mycket att lära på jobbet. Men så är hon duktig också. En av de bästa. Hon tjänar stora pengar och vänjer sig vid att köpa märkeskläder, äta på lyxkrogar och åka taxi överallt. Hon vågar ta för sig och livet leker. Tjejkompisarna börjar dock reagera lite märkligt. Varför surar de? Bara för att hon råkat glömma någon födelsedag eller för att hon kommer lite sent ibland?

Dessutom är de alltför misstänksamt inställda till M. Lisa vet att det inte är helt passande. Han är en av de högsta cheferna. Och gift. Men hon och han är ju som gjorda för varandra. Och hon har aldrig tidigare upplevt en liknande kärlekshistoria ...

Livet snurrar på allt fortare för Lisa. Och någonstans mellan transatlantiska flygresor och hemliga möten med M börjar hon tvivla på om det höga tempot är värt sitt pris. Supernova är en fräck, spännande och romantisk roman som både underhåller och väcker viktiga frågor om framgångens pris, jakten på bekräftelse och passion som förblindar. Och vad gör man om man vaknar en dag och inte längre vet vem man är?Kopierat ur AdLibris

När jag läser eller lyssnar på en bok, vill man ju på något sätt känna igen sig.Eller om man känner sympati för huvudrollsinnehavaren.Men jag tycker Lisa verkar inte lyssna på sina vänner och verkar inte ha någon empati alls.Det är bara karriären som räknas.Okey det går ju som det går med, och då börjar hon helt plötsligt kännas mänsklig. Njaa inte jättebra men uppläsaren Ewa Röse gör det riktigt bra.BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar