måndag 7 december 2015

Ullared och skruvmejsel

Jag sa till min blivande svärson att köpa en skruvmejsel till mig, är inte så förtjust i att gå på Verktygsavdelningen. Men att en skruvmejsel kostade 180 kronor men herregud det kan man få en bok för. Men jag måste ha en bra mejsel för imorgon kommer mina köksmöbler.
Förutom julklappar lyckades de slinka ner lite böcker, Salladsboken, Arlaköket och Tigerporten fick jag får hundra kronor. Pocketen kostade 39 kronor. Den fina Julkokboken 79 kronor.
Vet ni vad julkokboken kostar på Bokus,,,223 kronor. YES jag har fyndat.

8 kommentarer :

 1. "180 kronor men herregud det kan man få en bok för" Jag tänker nog likadant! Hahaha, där ser man ju vilka ens referensramar är!

  SvaraRadera
 2. alltid trevligt attgöra fynd, kram

  SvaraRadera
 3. haha så där hade jag oxå tänkt och köper en billig skruv mejsel :) Sambon hade dock köpt någon dyr och inte tänkt hur många böcker man kan få för det priset :P

  SvaraRadera
 4. Det ser ut som en sån där mejsel som man kan sätta olika "huvuden" på. En sådan är alltid bra att ha. Det krävs när man ska skriva ihop sina bokhyllor ;)

  Svar: Jag gillar uppläsaren skarpt, han har en väldigt behaglig röst och lever sig in i karaktärerna perfekt. Men sånt är ju en smaksak :)

  SvaraRadera
 5. Krånglar med kommenteringen i dag, tror min dator är lite seg... Med verktyg får du det du betalar för, så det kan vara värt att lägga lite extra så du vet att det håller! Med böcker är det mer osäkert samband mellan pris och innehåll...

  SvaraRadera
 6. Men en sån multimejsel blir nog ändå billigare än att köpa flera olika storlekar av klassiska mejslar ;)

  SvaraRadera