onsdag 30 december 2015

Dan Buthler och Dag Öhrlund - Motvind

Jacob Colt, den skicklige men trötte kommissarien vid Europol i Haag, har inte gett upp sitt livs kamp: att sätta dit den man som förstört hans liv - Christopher Silfverbielke.
När Colt en dag blir kontaktad av Silfverbielkes syster Anna, som ber honom att spåra upp och döda hennes bror, tvekar han därför inte.
Under tiden som Jacob och Anna smider planer funderar Silfverbielke på sin framtid. Snart tänker han lämna landet för gott.
Hans exitplan hejdas emellertid av ett telefonsamtal. Pressen har upptäckt en koppling mellan Silfverbielkes företag TrioSoft och scientologerna, och aktiekursen sjunker som en sten. I ett slag är alla hans miljoner utraderade.
Någon måste få sota för det. Silfverbielke beslutar sig omedelbart för att dra åt tumskruvarna på finansmannen Herbert de Wahl. Genom en djävulsk uppfinning kan han betrakta sitt offer medan denne spelar rysk roulette med döden.
Samtidigt har Silfverbielke det inte så dumt på fritiden. Iskall champagne, kokain och undergivna kvinnor piggar alltid upp. Och Maja Liif, den socialdemokratiska riksdagskvinnan som tidigare haft en affär med Christopher, blir lite förvånad men ändå smickrad när han plötsligt en dag tar kontakt igen. Ända tills hon inser att hon vandrat rakt i en fälla ...Hämtat från Bokus

När jag läste den första i serien om Silfverbielke, eller rättare sagt heter serien Jacob Colt,så första boken med Silfverbielke i var En nästan vanlig man. Jag tokälskade den och läste i rask takt de andra. När jag läste Hämnaren förra året sa jag mig själv att nej, det får bli den sista, jag var trött på Silfverbielke och hans eviga tjat om stay-ups och sex dit och hit. Men ändå kunde jag inte låta bli att läsa/lyssna på denna också, det är bra förströelse för några timmar man gör annat men absolut inget annat. Framför allt för att Stefan Sauk är så fenomenal i sin uppläsning. Men nästa bok blir nog sista för nu går det inte så himla bra för honom längre. BETYG 2
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.2 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Stefan Sauk
Utg.datum: 2015-12-24
Förlag: Lind & Co Förlag
ISBN: 9789174615203
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

3 kommentarer :

 1. Jag blev less på Silferbielke och känner faktiskt inget sug att fortsätta med serien, tror jag har 2-3 somjag inte har läst, bara en som står här hemma, halvläst.

  SvaraRadera
 2. You have some honest ideas about the Roulette Profi werden and I really get many information and discovered most peoples will agree with your blog.
  Roulette Profi werden

  SvaraRadera
 3. Really very interesting and very valuable information about the casino hotel.
  FREE

  SvaraRadera