söndag 6 november 2016

Åsa Hellberg - Sonja hemlighet

När ekonomen Julie lämnar London för Paris drömmer hon om ljuv romantik, god mat och om att komma bort från sin kontrollerande mamma. Vid 37 tycker Julie att det är på tiden.
Hennes mamma Edith tycker däremot att det är alldeles förfärligt när hennes dotter ger sig av till Frankrike. Tänk om Julie träffar en fransman, det är mer än Edith klarar av att tänka på.

Men är det den verkliga anledningen till Ediths protester? Vilka hemligheter gömmer sig egentligen bakom hennes perfekta yta och varför vägrar hon att prata om sina egna ungdomsår i Paris?
Mystiken tätnar när journalisten Kicki och fotografen Fredrik hittar kvarglömda fotografier i Julies lägenhet. Fotografier på Sonja tillsammans med Frankrikes president!

Sonjas tre bästa vänner Rebecka, Maggan och Susanne förstår ingenting. Men Sonja har haft ännu en hemlighet som hon inte delat med sig av till sina väninnor.
Och den har visar sig vara den största av dem alla. Hämtat från Bokus

Jag har länge tänkt lyssna på denna eftersom det är en fristående fortsättning på Sonjas sista vilja som jag tyckte så mycket om. Nu handlar denna bok inte enbart om Rebecka, Maggan och Susanne utan det har kommit några andra personer med i berättelsen. Jag tycker ändå det går fint att hänga med i storyn, fastän det blir lite fler personer. Lite kärlek finns givetvis också med i denna bok och lite ledsamheter. Men allt ordnar upp sig i slutet och man får veta vad Sonjas hemlighet är. Denna bok når inte upp till samma betyg som del 1 som jag gav 5. Men mycket läsvärd och med ett bra driv, samt en bra uppläsare. BETYG 4
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.8 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Kerstin Andersson
Utg.datum: 2013-01-22
Förlag: HörOpp!
ISBN: 9789175230559
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar