tisdag 18 april 2017

Nyfiken på

Jag är så jättenyfiken på Sofie Sarenbrant kommande deckare.
Den ska tydligen utspela sig på en frisörsalong.
Så här skriver Bokus om handlingen;

Sofie Sarenbrant påbörjar en helt ny psykologisk thrillerserie som utspelar sig i frisörmiljö.
Du avslöjar alla hemligheter för en person som står bakom din rygg med en vass sax i handen. Någon du inte känner, men som vet mer om dig än din egen partner. Någon som du inte behöver se i ögonen. En som inte har tystnadsplikt. Välj inte fel frisör.
Ingenting är sig likt på Stefanos populära frisersalong efter att Angelica börjar jobba där. Jenny, som länge har trånat efter Stefano, märker hur han nu blint lyder Angelicas minsta vink. Kort därefter börjar kunder med koppling till salongen att hittas mördade. Anklagelserna kastas fram och tillbaka mellan de tre frisörerna, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.
Bakom din rygg är ett psykologiskt triangeldrama som utspelar sig på fashionabla Östermalm i Stockholm. Här frodas välstånd, men också falskhet och rivalitet. Och somliga har mer anledning än andra att röja folk ur vägen ...

Så nu kan man inte gå på husvisning, inte ligga på sjukhus, inte gå på spa, inte springa maraton och inte gå och klippa sig. Vad blir nästa Sofie? Ica affären eller?

3 kommentarer :

 1. Jag är också jätte jätte nyfiken på Bakom din rygg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon skriver väldigt spännande böcker tycker jag.

   Radera
 2. Lika bra att stanna inne och läsa :p

  SvaraRadera