torsdag 3 maj 2018

Hett i hyllan #49

Bokföring enligt Monika gör oss lite medvetna på vad vi har i våra hyllor och även om jag tyvärr inte hunnit läsa mer böcker, så har nog det stoppat mig från vissa inköp.
Denna skulle jag ha när alla började skriva om hur bra den var.
Handling:
När Thomas vaknar upp i en hiss minns han ingenting, bara sitt eget namn. När hissdörrarna öppnas möter Thomas en stor grupp tonårskillar, som liksom han själv har fått sina minnen raderade. De är inlåsta i ett stort område som omges av höga stenmurar.

Allt de vet är att dörrarna till en enorm labyrint som omger dem öppnas varje morgon, och varje kväll stängs de. Labyrinten myllrar av dödliga faror, och väggarna i den flyttas dessutom varje natt.
På något sätt måste de försöka hitta ut, men hur?

Då händer något oväntat - Teresa skickas dit. Hon är den första tjejen någonsin som kommit. Det verkar som om hon och Thomas känner varandra sedan tidigare. Vad betyder det? Kan hon vara till hjälp när de ska försöka ta sig därifrån levande? Och vem vet vilka svar som väntar där ute ...
Ska man läsa serien eller kanske se den på film?

10 kommentarer :

 1. Klokt att se över sin TBR-hög ibland så att man hindrar sig själv från att köpa/låna nya böcker hela tiden. Vilket i sig är svårt ... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ser över den men läser inte så mycket.

   Radera
 2. Jag såg den på många bloggar ett tag, men var aldrig sugen på att själv läsa den.

  SvaraRadera
 3. Den har jag också stående oläst... :)

  SvaraRadera
 4. Har läst hela Maze-runner serien. Det var riktigt trevlig. Har även läst författarens trilogi VirtNet-spelen och den serien var i mitt tycke bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså är det samma författare, det visste jag inte.

   Radera
 5. Den var helt okej faktiskt. Dock gäller det nog att läsa hela serien i en nära följd för att hänga med.

  SvaraRadera