torsdag 10 maj 2018

Hett i hyllan #50

Då var det torsdag och dags för lite Hett i hyllan som Bokföring enligt Monika håller i.
2016 fick jag otroligt många överraskningsex från Lind&Co, idag får jag inte en enda bok, tänk vad lustigt. Här är en överraskningsbok jag fick.
Handling:
De nordiska regeringscheferna har samlats i Rosenbad för att underteckna fördraget i den blivande nordiska unionen. Den festliga inledningen avbryts abrupt då terrorister slår till mot regeringskvarteren. Kraftiga explosioner skakar centrala Stockholm med ett okänt antal sårade och döda till följd.
Sveriges överbefälhavare, Johanna Lindström, lyckas nätt och jämnt överleva. Samtidigt utsätts landet för en våg av avancerade IT-attacker som hotar att slå ut hela samhället.Sverige dras snabbt allt närmare en öppen konflikt då en serie politiska och militära incidenter höjer spänningen i Östersjön. Med en huvudstad på randen till anarki och en försvagad statsledning har nationen aldrig varit mer sårbar.
Johanna är fast besluten att skydda sitt land men hon kämpar mot en fiende hon inte kan se. Det finns även krafter inom hennes egen organisation som till varje pris vill se henne misslyckas. Och tiden är på väg att rinna ut.
Nu är det inte del 1 i serien Johanna Lindström utan del 2. Men kanske någon gång.

5 kommentarer :

 1. Den har jag kikat på många gånger. Handlingen låter ju spännande :)

  SvaraRadera
 2. Den känner jag inte till.

  SvaraRadera
 3. Den känner jag igen. Troligtvis kanonbra eller kalkon. Känns som den inte kan vara mittemellan.

  SvaraRadera
 4. Helt obekant! Värd att bekanta sig med?

  SvaraRadera
 5. Den var helt obekant för mig!

  SvaraRadera