onsdag 12 december 2018

Disa Åberg - Sicilia Amore

Ett måste för alla som längtar efter att resa till Sicilien!

Rapp och underhållande feelgood med härligt persongalleri och författaren är väl bekant med den vackra staden som ligger på en klipphylla ovanför Naxosbukten!

Det är sent 70-tal och svenska Edda kommer till Taormina för att jobba som reseledare. Mandelträden står i full blom, och de första dagarna strosar hon runt på egen hand i staden. Söker skydd från det bländande, vita solljuset och sätter sig i skuggan på en mysig taverna. Mitt på dagen stänger affärerna på huvudgatan för en fyra timmars riposo – det är ju så man ska leva!

Även om chefen retar gallfeber på henne, och hon precis håller på att lära sig språket, trivs hon på den vackra ön med utsikt över Naxosbukten och Etna i fonden. När gästerna kommer rullar pengarna in, svenskarna är kultiverade och kunniga och utfärdsprogrammet är populärt.
Den våldsamt stilige Totò tycks ständigt befinna sig i närheten av kontoret och mellan dem uppstår en häftig passion. Men vem är han egentligen och vad handlar hans affärer om? Vill Edda verkligen veta? Hämtat från Ordberoende förlag

 📕KORTRECENSION📗

Jag älskar verkligen omslaget och skulle nog inte tacka nej till en resa till Sicilien. Det är en helt okej feelgood med alla de rätta ingredienserna. Klart läsvärd.

BETYG 3

Format Inbunden
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2018-09-17
Förlag Ordberoende Förlag AB
ISBN 9789188867025

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar