torsdag 13 juni 2024

Susanne Fellbrink - En sång för oss

En hjärtevärmande roman om sångens läkande kraft och om hur oväntad vänskap kan bli en början till att både förstå och förlåta sig själv och andra.

För tio år sedan slogs Noras dröm om att bli musikalartist i spillror. Nu lever hon ensam och jobbar som musikpedagog på äldreboenden.

När körledaren på Solglittragården vid Ångermanälven plötsligt slutar, samtidigt som Nora hastigt och olustigt blir av med jobbet, hoppar hon in som vikarie. Sommargästerna, alla med olika bagage, får prova på allt från körsång till nattliga bastubad, yoga och matlagning. Det är ett minst sagt brokigt gäng, som inte alltid drar jämnt.

Efter en brand på gården hittas ett gammalt skrin, vars innehåll legat gömt för världen i decennier. Upptäckten innebär nya möjligheter för både Nora och de andra på Solglittragården, på sätt ingen av dem kunnat ana. Hämtat från Storytel

📕KORTRECENSION📗

När jag först fick höra att Susanne skulle skriva en feelgood blev jag nästan lite sur, jag ville ha mer deckare om Cilla Storm. Så jag tänkte nästan inte läsa boken först, men givetvis vann nyfiken till slut. Feelgood boken är jättebra, personerna är bra porträtterade och det är ett bra driv i boken. De har en trevlig gemenskap på Solglittragården men dramatiska saker händer som sätter allt på sin spets. Dåtidshistorien tar en liten plats i boken vilket jag tycker är lite synd, men det är nog det enda negativa. Boken är välskriven och innehåller både sött och salt och platsar definitivt in som sommarens hängematteläsning.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.3 MB)
Språk Svenska
Serie I moll och dur (del 1)
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2024-05-29
Förlag Bokfabriken
ISBN 9789180319362
Min bok är en ljudbok från Storytel 💛💚💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar