fredag 2 oktober 2009

Fredag 2/10


Jaha då har en hel vecka passerat igen,jisses va fort det går.

I onsdags var jag med dottern till ortopedtekniska, och han kollade hennes gång. Så nu får hon skor och inlägg, (ja jag får betala en viss del). Dottern, nja hon gick med på det i alla fall.Det är klart att hon skulle vilja ha skor som alla kompisarna, men så är det ibland.

Efter det åkte vi till Max och åt, jag tog GI kycklingmål, till det hörde bönsallad. -Ta det nere i skåpet sa expediten. Jag öppnade skåpet som var av plexi och då fick jag hela framsida i handen.-Det är bara att trycka dit i spåren sa expediten, jo jag försökte men ville ju inte göra sönder så hon fick snart komma ut och hjälpa till.Inte heller hon kunde utan fick kalla på en annan tjej.Jag kunde höra min dotters småfniss från bordet hon satt vid.Pinsamt

Vi handlade sedan på Willys och City Gross, och där höll en annan karl på att betala mina varor, han såg inte att jag höll på sa han drog sitt kort..Och kassörskan sa att hon kan ju inte veta vem som hör till vem.Hans fru blev arg på honom och sa -Du vet väl inte vem du hör ihop med.
Jag skyndade packa ner och gå därifrån.Jisses man måste väl få göra fel.

Sedan bar det av till golvmäster och välja mattor till tvättstuga, vi bläddrade i en sådandär affischställning, givetvis tog jag sönder halva stället och dottern börja fnissa ganska högt och jag också.Jag fick nästan tänka på något hemskt för att sluta. Annars hade jag nog pissat på mig och det kan ju räcka med vattenläckor nu.

Väl hemma åt vi vår goa varmrökta lax med sallad, mums alltså.

Fredag idag och vågdag, hur gick detta???Jo det gick superbra 1.6 kg ner Självklart blir det fortsatt GI. Det känns skitbra, dessutom har min mage varit lugn och fin.Jag har faktiskt köpt ett par nya jeans i en storlek mindre..

Nja inte dessa, de hade nog inte passat,,hihi
Har fått en låt på hjärnan igen,,denna.................så BRA
http://www.youtube.com/watch?v=yNq5vC_EHAg
Ha en skön helg
Mia

1 kommentar :

  1. Vilka äventyr du varit med om!
    Å grattis till viktminskningen! Då är du inspirerad nu, eller hur?

    Ha en skön helg nu ♥

    SvaraRadera