fredag 30 oktober 2009

Fredag 30/10


Historien om min tvättstuga, ja ni som följt min blogg kanske vet, men en kort uppdatering.
Innan semester köpte jag en NY TVÄTTMASKIN, jättefin och dyr 6000 kronor.Nöjd och glad tvättade jag och tvättade.
En dag upptäckte jag en vattenpöl en bit i från plåtskåpet jämte tvättmaskinen, jag öppnade och tittade in(där går alla rör från och till tvättmaskin) då läcker det från en koppling därinne.
Jag kontakta dem jag köpte maskinen av och de lova att komma, en vecka gick och ingen kom, så jag ringde igen. Då lovade de att komma på torsdag. De bytta koppling men skadan var redan skedd,,det var en vattenläcka. Efter många kontakter tog de då på sig skadan.

I nästa steg kom byggfirman och flytta ut alla grejer i garaget, inklusive tvättmaskin, detta var i början av september.
De sågade upp golvet och sen hände inget mer, då ringde jag och frågade varför. Då kom det dit med en fläkt som skulle stå ett tag. Efter ytterligare någon vecka så la de ihop hållet och nu började renoveringen.
Det var då jag fick en varmvattenberdare som klarade en dusch,,
Under denna tid hade jag alla grejer som var i tvättstugan i mitt vardagsrum, ni kan tänka hur stökigt det såg ut.
Dessutom fick jag springa och tvätta och duscha hos folk,,inte kul alls.

Så förra torsdag kunde jag äntligen städa ut tvättstugan och börja flytta in grejer
Så jag började tvätta, dock bara en eller två maskin varann dag eftersom torkskåpet fortfarande var kvar i garaget.
Så igår upphörde maskinen att fungera, jag blev så jävla sur och ledsen att jag tjöt.
Idag ringa jag byggfirman, men de tyckte jag skulle ringa de jag köpt maskinen av, men jag sa att den har stått i ett kallt garage i två och en halv månad. Nej då hade de visat sig direkt tyckte de. De som sålde maskinen sa jag skulle ringa någon servicesnubbe, men han svara ej i telefonen och inte ringer han upp trots man lämna sitt nummer.


Jag blev så jädra deppig att jag gick till Ica(bilen är på verkstad också) och inhandla saltbumblingar, ostbollar och Marbou vinter..Om det hjälper???????????????NEJ, men för stunden känns det bra
Hörde att det var Halloween, jag ska väl tända lite ljus och göra lite tacos. För en gångs skull har jag äldsta dottern hemma, lite deppig med av en annan orsak.
Ha en skön Halloween
Mia
Kom på en bra likhet mellan män och tvättmaskiner...Det är mest skit i dem,,hahah

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar