söndag 27 juli 2014

Katerina Janouch - Nattsländan

När Cecilia vaknar upp på sjukhuset efter en mindre hjärtinfarkt vet hon med isande visshet att hennes liv måste förändras. Det känns omöjligt att gå vidare i äktenskapet, drömmen om en familj som håller ihop för alltid går i kras. Även för systern Susanna väntar dramatiska förändringar och härigenom svetsas systrarna samman mer än någonsin. Susanna visar oväntad handlingskraft trots att hon ställs inför sin tuffaste utmaning. 

Medan Cecilia kämpar med att komma på fötter och hitta ny balans i livet försöker hon också komma tillbaka i sin yrkesroll. Hon återgår till arbetet på förlossningskliniken samtidigt som avdelningen drabbas av ett hårt slag: chefsbarnmorskan Tatiana försvinner spårlöst. Cecilia borde förstås lämna ärendet åt polisen, men kan inte låta bli att engagera sig. Långsamt går sanningen upp för henne och den är mer skrämmande än någon kunnat tro. Hämtat från Bokus


Då var jag framme vid del 6 i serien om barnmorskan Cecilia Lund och än har jag inte tröttnat på henne. Jag tycker det är intressant att läsa om hennes jobb, där händer verkligen en hel del. Denna del är mer deckaraktig än de andra då hon försöker ta reda på vad hänt hennes chefsbarnmorska.

BETYG -4
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (262.0 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Monika Wilkens
Utg.datum: 2013-06-19
Förlag: HörOpp!
ISBN: 9789175231143

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar