tisdag 23 juli 2024

Linda Ståhl - Elden ska falna

Ett flyktingboende brinner ner. När elden lagt sig upptäcks kvarlevorna av ett spädbarn i askan. Ingen vet var barnet kommer ifrån, eller vilka föräldrarna är. Kort därpå hittas en ung mamma på stranden i Höllviken, mördad.

Kriminalchef Reub Thelander leder den komplexa mordutredningen tillsammans med kollegorna vid Vellingepolisen. Parallellt ställs de inför svåra dilemman. Estrid Berg är precis på väg att återgå i tjänst efter sin föräldraledighet när en katastrof inträffar. Claes Trygg inleder en förbjuden relation med en kvinna som förekommer i utredningen, en överlevare med mer mörker i sitt förflutna än han först förstår.

En drabbande intrig möter oss i den fristående uppföljaren till Syndaren ska vakna, nominerad till Årets deckardebut 2021. I denna bladvändare är hatet, hämnden och hotfullheten lika påtaglig som den bländande vackra skånska idyllen. Hämtat från Storytel

 📕KORTRECENSION📗

Jag gillar det klassiska, att man får följa poliserna i deras utredning, man följer Reub och hennes medhjälpare i deras arbete att få fast mördaren. Denna deckare föll mig väldigt väl in i smaken den var spännande och hade ett bra driv, ser verkligen framemot mer deckare av Linda.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (283.4 MB)
Språk Svenska
Serie Höllviken-deckare (del 2)
Inläsare Maria Lyckow
Utgivningsdatum 2022-04-21
Upplaga 1
Förlag Norstedts
ISBN 9789113118963
Min bok är en ljudbok från Storytel 💚🧡💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar