lördag 5 september 2009

Lördag 5/9

Stackars lilla Sharpei


Igår lämnade jag in lilla Sharpei för sterilisering, veterinären kollade henne noga och hon var inte dräktig. Bara lite rund om magen. Jag hämtade henne vid halv tolv och då sov hon i transportburen. Hon vaknade till och kräktes sedan sov hon igen och klöste sig konstigt i munnen och tungan hängde ut. Det var hemskt att se.

Sedan var det till att handla lite och hem och förbereda tjejträffen, tack och lov kom min dotter Hanna hem och tog hand om sin katt. För hon var groggy väldigt länge och jag ville inte hon skulle vingla upp för trappan.

Tjejträffen blev väldigt lyckad, ganska mycket mat gick åt men det blev över en hel del. Dom brukar skratta åt mig att jag alltid lagar mat till ett helt kompani. Men man vet ju aldrig när ett basketlag tittar in..

När alla gått var jag ganska slut så jag formligen stöp i säng.


På morgonen idag vaknade jag med dunkande huvud, tungan kändes som sandpapper.

Ut i köket och dricka cola och ta en ipren, lägga sig en stund. Läste lite i min bok och rätt var det var hade jag somnat. Min dotter kom ner och sa "Sover du än"?.

Hasade mig upp, jag hade konstigt nog sträckt vaden och sen hade jag ont i en tå..(SYND om mig). Tömde maskinen och lastade in nytt..Ska jag orka göra något?? NEJ jag skiter i allt.

Satte mig vid datan med en Marabou amigo och nu känns det lite bättre.
Men fortfarande är jag klabbigt svett och har bultande huvudvärk..
Nej nu blir det lugnt idag,,lite tv och läsa bok
Ha det bra
Mia

2 kommentarer :

  1. SHARPAY heter hon faktiskt. Haha, det låter bra, sega du ikväll :P

    SvaraRadera
  2. Men jag och stavning, ibland går det fort när jag bloggar

    SvaraRadera