lördag 12 september 2009

Lördag 12/9


I torsdags eftermiddag var det så dax att köra bilskrället till besiktning (som ni sett tidigare blogg hade jag ägnat onsdag kväll åt bilvård).På vägen dit tänkte jag "Vem ska jag ringa till om jag körförbud??" Ja i värsta fall får jag gå, bara 9 km.

Besiktningskillen hamrade och knakade, sedan körde han en runda. Kom tillbaka och skrev ut pappret och sa.-Byt torkarblad på högersida men de behöver du inte visa upp igen.
Jag nästan staplade ut därifrån så himla bra, givetvis måste jag ändå fixa till att den läcker olja.Yippi..!!

Igår var det så vågdag och det visade att på två veckor trots promenader, har jag inte gått ner ett skit.Vad är det för fel??

Jag äter enligt tallriksmodellen och försöker promenera 4 gånger i veckan, jag fyller i vad jag ätit i MåBra´s sida.På fredagar unnar jag mig något glas vin och söndagmiddagen kan innehålla lite grädde, men annars är det fettsnålt och inget godis eller kaffebröd..

Jag blir tokig,,vad är det för fel, ibland fundera jag på att köra pulver en vecka eller kanske den danska dieten.Kanske ska man köra GI eller den där kosten man äter fett.(fast de kan väl inte vara bra för pumpen)

Promenera mycket längre kan jag inte heller då jag för så himla ont i fötterna, man kanske ska simma lite med..Åhh jag vet inte???

Idag lägga ihop poolgrejerna och så packa ner alla grejer i tvättstugan och givetvis tvätta, tvätta och tvätta.Kanske får jag klara mig utan tvättmaskin i en månad sen..Hjäääälp!!!

På söndag klockan 21.00 kommer jag bänka mig framför tvn, då kommer nämligen Kommissarien och havet eller som det heter på tyska Der Kommissar und das Meer,,,det är filmatiseringar efter Mari Jungstedts böcker. http://krimiserien.heim.at/6/der_kommissar_und_das_meer.htm . Och eftersom jag älskat hennes böcker blir det kul att se om de lyckats bra. http://www.youtube.com/watch?v=nmu_K6OF0tU .

Ha nu en skön Lördag

Mia

3 kommentarer :

 1. Fin blogg du har! Min dotter vill ha lite tips om hur du har gjort allt det fina runt omkring ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är olika gadgets man kan lägga till och lite htlm filer.
  Men har man blogspot så är det inte så svårt.Hälsa henne lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Vilken lyckodag trots med vågskrället!

  Jag har nyss fått hem min från verstaden. Någon knölade till den i somras= jag slipper betala.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera