fredag 25 december 2009

Mordnet - Dan Buthler, Dag Öhrlund - Ljudbok


En ung flicka i Hässelby blir brutalt ihjälskjuten av en tysk ingenjör hon aldrig träffat.
En fyrtiosjuårig mor i Australien och en av topparna i Stockholms finansvärld förvandlas plötsligt till kallblodiga mördare.
Vem är den amerikanske soldaten som bryter nacken av en dataprogrammerare på färjan mellan Helsingfors och Stockholm och varför mördar en ledande politiker i Italien ägaren till ett pappersföretag i Malmö?

Världens poliskårer står maktlösa när en våg av ouppklarade mord sveper över en lång rad länder, samtidigt som internationella företag utsätts för utpressning på nätet i stor skala.
Den svenske polisen Jacob Colt arbetar med några av fallen som inträffat i Sverige och när han tar kontakt med utländska kolleger, bland dem Hector VenderazFBI, börjar de ana ett samband mellan de till synes godtyckliga morden.

Spåren pekar mot Ryssland där mörka krafter har byggt ett gigantiskt mordnätverk med hjälp av Internet ...
Kopierat ur Bokus
Först tyckte jag ljudboken var helt snurrig, den handlade först om en person och sedan bytte det till en helt annan och jag kunde inte se sambandet. Tomas Bolme var en superb uppläsare och det gjorde att man fortsatte. Dessutom var varje berättelse enormt intressant och en egen liten historia i boken om man så säger.Så smånigom gick det tillbaka till personerna det började med och nu började man ana samhanget. Jag tycker denna bok var enormt bra och rekommenderar den varmast.En bok jag inte kunde släppa..LÄS DEN!!
BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar